Brandskär Next Generation 290

Vi har startat projektet med att skapa nästa Brandskär 290, även kallad Next Generation. Vi utgår från skrovet från vår 290 men kommer att göra en del ändringar både i inredning, funktion och design. I arbetet har vi tagit hjälp av våra kunder som på olika sätt inspirerat,  delat erfarenheter som ger förutsättningarna för att bygga den bästa båten någonsin. Vi tror på att jobba tillsammans med de bästa designers och konstruktörer men också med våra kunder för att kunna lansera en ny båt under hösten 2017. Självklart kommer båten att byggas på Vindön där vi har hantverkskunnandet och kompetensen.

Vad har hänt hittills?

Under våren har vi gjort kundundersökningar  med befintliga båtägare och båtintresserade för att utvärdera vad som fungerar bra gällande nuvarande Brandskär. Vi har även undersökt hur vi kan utveckla funktioner och vilka funktioner som i sådana fall är mest relevanta. Då vi är i designfasen,  kommer vi att bjuda in till olika typer av möten för att testa lösningar och skisser innan vi har ett såpass färdigt förslag att vi kan skapa en modellbåt. Visst är det spännande?

Vi tror att det kan vara inspirerande att följa en båt växa fram och få vara med i arbetet, så därför kommer vi att berätta om hur det går under resan mot nya Brandskär 290. Du kan följa arbetet via vår hemsida, nyhetsbrev och via Facebook så uppdaterar vi arbetets gång…

Så se till att inte missa något, anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!